Bedankt!

Bedankt sponsors, deelnemers en bezoekers aan Stoom op Scheveningen 2018! Voor ons als organisatie, Stichting Stoomkracht is het evenement meer dan geslaagd. Volgens  inschatting hebben wij ongeveer 13.000 bezoekers gehad, verdeeld over de twee dagen. De deelnemers hebben genoten van alle aandacht voor hun mooie stoommachines, werktuigen, walsen en klein stoom. De treintjes hebben met honderden kinderen rondjes gereden, de boom is in prachtige stukken gezaagd, de stoomboten trokken vele bezoekers en er zijn vele pakketjes graan gedorst. 

Gelukkig hebben we heel veel foto’s,  gemaakt door professional Richard Mulder om terug te kijken. Ook zijn er ontzettend veel filmpjes op YouTube gezet door enthousiaste bezoekers. In totaal tellen we 42 (!) uploads die terug te vinden zijn door te zoeken op ‘Stoom op Scheveningen’ .

De aandacht van de lokale pers heeft veel bekendheid opgeleverd voor het evenement. In dit kader willen wij De Scheveninger en Omroep West bedanken voor hun verslaggeving.

En nu? Wij hebben nog geen besluit genomen of en eventueel wanneer een  volgende versie van Stoom op Scheveningen plaats zal vinden. De organisatie van een dergelijk evenement vergt veel van een klein groepje vrijwilligers.  Wij houden u op de hoogte via deze website, onze Facebookpagina en andere social media.

Voor nu gaan wij genieten van de zomer en wensen wij u een fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.